zondag 1 juni 2014

Zon, zee, ziekte en een zangeres

Birke wil al heel lang naar het strand, want ze heeft de zee nog nooit gezien. Dit weekend was het zover, de Berenboel ging naar Zeeland. En bij Zeeland is de zee. En het strand. Birke vond het fantastisch, maar Magnus ook. Ondanks de waterpokken, vond ie al dat zand en water heel interessant.


Eigenlijk is het gewoon één grote zandbak, maar dan met beter zand.

Birke genoot met volle teugen in de branding terwijl de vloed opkwam. Mamabeer en Magnus waren al meegelopen naar de waterrand, want papabeer wilde graag foto's maken. Toen hij meeging, vond ie het water heel koud, maar Birke zei:"Is niet erg hoor, papabeer. Een beetje koud geeft niet."

Birke voelde zich tiptop, maar Magnus was nog een beetje te ziek voor het water. Misschien voelde hij zich ook een beetje te ziek voor de zon, want hij verstopte zich al snel onder z'n knuffellapje...


Tante Zing is ook jarig geweest en gaf een leuk feestje. Er waren heel veel mensen en iedereen was aardig. Nadat ze het even had aangekeken, maakte Birke met iedereen even contact. Bijvoorbeeld door te laten zien hoe goed ze een ballon kan opblazen (heel goed!).

Papopa stond achter de barbeque met allemaal verschillende soorten vlees en sausjes. Dat kan hij heel goed, want hij oefent thuis heel vaak.

Na het eten ging tante Zing een liedje zingen en Birke vond het zo mooi dat ze ook wilde zingen. Maar toen ze ineens de microfoon voor haar neusje had, was het toch een beetje te spannend.

Dat geeft helemaal niet, want Birke kent alle liedjes van tante Zing al van buiten.

Wat een leuk weekend! Welterusten allemaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten