woensdag 30 november 2011

een drukke dag

Mamabeer en papabeer worden wakker van de wekker. Veel te vroeg, vindt papabeer en hij zet de wekker nog even uit... Birke had de wekker nog helemaal niet gehoord, maar toen die een tweede keer rinkelde, was ze ook wakker. Allemaal op tijd uit bed en aan de slag: wassen, tandenpoetsen, aankleden, Tinus de poes eten geven, zelf eten, koffie zetten, Birke eten en snel naar Casa Viva. Casa Viva is het superleuke huis waar Birke samen met andere kindjes mag spelen als papabeer en mamabeer moeten werken.

Omdat Birke nog steeds een beetje jarig is, mocht ze trakteren. Mamabeer had mandarijntjes versierd en ook lange vingers en rozijntjes meegegeven.

De juffen van Casa Viva vonden het heel leuk dat Birke trakteerde en alle kindjes vonden de traktaties lekker! Iedereen vond het vooral erg fijn dat ze mee kon spelen zonder harnas. De opperjuf zei dat ze hele mooie foto's van Birke had gemaakt. Die mogen misschien wel op het blog!

Birke zat lekker te spelen toen papabeer haar kwam ophalen en ze had ook allemaal kadootjes gekregen! Een prinsesseboekje met allemaal blaadjes om zelf te tekenen, bellenblaas en een hele mooie kroon.

Van zo'n leuke en drukke dag was ze zo moe dat ze snel ging slapen. Welterusten allemaal en tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten