zaterdag 21 januari 2012

een onrustige Birke

De Beer is los! Omdat ze overdag haar harnas niet meer aan hoeft, kan ze ineens veel meer. Op haar billen door de kamer schuiven, bijvoorbeeld. Ze beseft het nog niet altijd, maar door te 'hupsen' komt ze vooruit. Dat hupsen deed ze al als er muziek aan stond die ze mooi vindt en nu dus ook om vooruit te komen.

De laatste paar dagen lijkt ze 's avonds moeilijker in slaap te komen. Als papabeer dan gaat kijken en haar uit bed haalt, laat ze zich helemaal tegen hem aan hangen. Na een paar minuutjes vloeit de spanning uit haar lichaam en kan ze lekker slapen. Vanochtend werd ze ook vroeg wakker, maar na het verschonen van haar luier wilde ze nog wel even slapen.

Mamabeer en Birke zijn tegelijk opgestaan en papabeer mocht even blijven liggen. Hebben ze samen lekkere yoghurt gegeten! Het leukst van alles vindt Birke dat ze na het eten met het bord en de lepel mag spelen.




Nadat ze alles ondergesmeerd had en mamabeer alles had schoongemaakt, ging ze voor een kort slaapje naar bed. Toen ze wakker was, stond er plotseling nieuw speelgoed in de kamer! Papoma had namelijk een heel leuk tafeltje voor Birke, met allemaal knopjes en bewegende dingen. Ze vond het fantastisch!

Na het spelen weer eten. Boontjes. Boontjes zijn niet alleen heel lekker, ze zien er ook stoer uit als je ze een beetje uit je mond laat steken.

Birke 'Babyface' Kools
Na een beetje huilen en tegen papabeer hangen weer lekker gaan slapen.... Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten