woensdag 18 januari 2012

een pechdag

Auto kapot.

In de auto van papabeer ging een lampje branden. Volgens het boekje van de auto betekent het dat er iets mis is met de motor. Papabeer heeft daarom z'n auto naar de garage gebracht van de vriendelijke mensen naast z'n werk. Van zijn baas kreeg hij een autovandezaak mee naar huis, zodat hij morgen weer kan komen werken.

Mamabeer belt als papabeer op weg naar huis is. Auto kapot. Er brandt geen speciaal lampje, maar toch doet ie het niet. Mamabeer heeft snel de Wegenwacht gebeld en die zeiden dat de startmotor kapot is. Pech.

Papabeer ging naar de auto van mamabeer, want dan konden Birke en mamabeer alvast naar huis. Het was al laat en Birke moest al bijna naar bed. Ze had een leuke dag gehad, want in het ziekenhuis zei de dokter dat haar heupdysplasie helemaal genezen is! Ze is heel hard gegroeid en mag het harnas de hele dag af.
Bij Casa Viva moesten ze nog even wennen aan die vliegensvlugge Birke zonder harnas, want die kukelde zo bij de juf van haar schoot af. Boing, blauwe plek. Ook pech, maar net als met de auto's komt het allemaal goed.
blauwe plek boven het linkeroog - agossie!


Zo gaat de dag heel snel voorbij! En nou allemaal vroeg naar bed en morgen vroeg weer op. Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten