maandag 27 februari 2012

een werkdag

Vanochtend vroeg moest Birke meteen aan het werk. Nadat ze wakker was geworden en gegeten had, mocht ze meteen douchen. Vlak daarna kwam namelijk de fysiotherapeut voor haar langs.
Omdat Birke in een harnas heeft gezeten, kan ze niet kruipen. Dat leert ze wel, maar de fysiotherapeut heeft allemaal goeie tips gegeven aan papabeer en mamabeer. Zo leert ze nog sneller kruipen, want dat is belangrijk om later te leren lopen.

Na de lunch ging de Berenboel naar het werk van papabeer, om spulletjes op te halen. Daar was ook hard gewerkt: in het kantoor van papabeer staan nou een superdeluxe koelkast en een koffieautomaat met allemaal lekkere koffies erin! Daar houdt papabeer wel van...

Birke heeft thuis weer groentensoep op, met als hoofdgerecht lekkere pasta met spinazie, champignonnetjes en roomkaas... Dat ging er goed in (en op, over, langs, eigenlijk ging het overal!).




Birke heeft weer hard gewerkt. Morgen gaan papabeer en mamabeer ook werken en mag Birke gaan spelen met de andere kinderen bij Casa Viva!

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten