zaterdag 22 maart 2014

de appel valt niet ver naast de andere appel

Misschien denk je nou wel "Hé, die foto heb ik al gezien. Een jaar of twee geleden, toch?" Dat kan kloppen, maar toen was het Birke die op precies dezelfde plek zat met haar gezicht vol toetje.

Magnus speelt net zo graag met z'n eten als Birke. Hij moet het in z'n handen gehad hebben voordat de borden worden afgeruimd, anders gaat hij hevig tekeer!
Soms eet de Berenboel iets wat hij zelf kan eten en dat doet Magnus dan ook gretig. Een andere keer eten ze iets wat je niet met je handen kunt pakken en dan mag hij op het einde zelf met z'n lepel of vork in z'n bord roeren en prikken. Maarja, als je toetje op is en je met je lepel niks meer op kunt schrapen, dan werkt je tong gewoon het beste.

Inmiddels is Magnus ook al helemaal gewend aan papabeer en z'n camera. Birke poseert steeds vaker en trekt graag gekke bekken en Magnus komt graag naar papabeer toe om te kijken wat er op het schermpje komt te staan. Papabeer weet niet precies wat hij er dan van vindt. Hij zal het wel mooi vinden, want hij kijkt vaak trots naar papabeer terwijl hij naar het schermpje van de camera wijst. "Da!" of "Ooh...", zegt ie dan.

De camper of pipowagen, zoals Birke hem noemt, is weer schoon! Hij was erg vies geworden van de bomen in de straat. Mamabeer heeft met de waterspuit alles eraf gespoten wat er niet op hoorde te zitten. Gelukkig scheen het zonnetje, want er was overal water!

Nou hoopt de Berenboel dat het snel weer lekker weer is, zodat ze een weekendje met de bus weg kunnen. Daar gaan ze van dromen...

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten