donderdag 8 november 2012

kadootjes

Iedereen heeft kadootjes gekregen bij de Berenboel! Papabeer en mamabeer hebben een computer en een koffiemachine gekregen van Papoma en -opa. Dat is heel fijn, want de oude koffiemachine lekte telkens water en dat heb je nodig om koffie mee te maken. De oude computer bromde telkens heel hard, terwijl er niets was om boos te zijn. Soms was ie zo kwaad, dat ie helemaal niets meer deed. Nou, dan niet. Er is nou een hele snelle nieuwe!
Birke heeft een nieuwe jas gekregen van Superoma. Een hele mooie grijze, met een rits en knopen en een muts erop. Birke vindt het allemaal heel interessant en ze voelt zich stoer als ze hem aan heeft. Eigenlijk wilde ze de jas helemaal niet meer uitdoen!

De spruit in de buik van mamabeer heeft ook al een klein kadootje gekregen: een rompertje. Birke zocht het vandaag tussen de was uit en kon zich maar moeilijk voorstellen dat iemand zó klein kan zijn.

Papabeer kan bijna geen foto's meer maken van Birke. Dat ligt niet aan de camera of aan papabeer, maar aan Birke zelf! Die kruipt de hele tijd op schoot of rent er juist vandoor. Dan maar een achterstevorenfoto...

Voor Birke was er nog een klein kadootje vandaag, van Papoma. Een lekkere chocoladelolly! Die was heel lekker, maar zo groot dat ze hem niet op kon. De rest is voor morgen.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten