maandag 20 mei 2013

pretpark de achtertuin

Het huis van de Berenboel is soms een gekkenhuis, soms een ziekenhuis. Maar deze week was het een pretpark! Birke vindt klimmen heel leuk en nu ze van papoma en -opa een glijbaan heeft gekregen, is het helemaal feest. Ze hoeft voor een beetje spanning niet meer op de eetkamerstoelen te klimmen of aan de box te hangen.

Met de glijbaan kwamen er ook een tafel met stoeltjes mee. Dat is nu Birke's eigen ontbijthoekje en mamabeer mocht er ook haar crackertjes eten. Omdat het allemaal van plastic is, kan het ook gewoon buiten staan: Birke's eigen terras!

Hoewel Magnus nog steeds niet graag op de foto gaat, wordt hij steeds actiever. Hij ligt graag op z'n buik en kijkt dan vol interesse om zich heen wat er allemaal gebeurt. En in dit pretpark valt genoeg te beleven!

Buiten heeft Birke hele bijzondere paddestoelen gevonden in het gras. Nee hoor, het zijn bellen uit de bubbelmachine van tante Kangoeroe. Als haar eigen bellenblaas op is, rent ze achter de bellen aan die uit de machine komen en probeert ze te vangen.

Als ze er dan één heeft gevangen, kan ze die zelf weer wegblazen!

Magnus speelt ondertussen met papabeer. Als hij begint te praten, doet papabeer hem na en dan hebben ze samen grote lol!

Nou is er ook nog een zandbak bij gekomen in de tuin. Birke kan haar lol niet op en begint meteen zandtaartjes te bakken met haar vormpjes.

Als het bedtijd is, wil Birke helemaal niet. Ze wil nog naar buiten, om te scheppen. Dat kan niet, het is bedtijd. Als papabeer haar tanden heeft gepoetst, wil ze zelf ook nog even heel hard poetsen. Toch nog een schepje er bovenop.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten