zondag 2 december 2012

nog meer kadootjes!

De Berenboel ging vandaag naar papoma en -opa. Sinterklaas was ons voor geweest en in de gang lagen allemaal kadootjes! Birke mocht de eerste gaan pakken en openmaken.

Tijdens de lunch werden alle kadootjes nog even uitgezocht en verder opengemaakt. Het waren er ook zo veel! Er zaten zelfs kadootjes bij voor de spruit: kleertjes, een beer en een mooi houten speeltje. Mamabeer kreeg een mooi boek om in te schrijven als de spruit er is en papabeer kreeg een boekje met allemaal klustips. Dat gaat wel van pas komen tijdens de verbouwing, vooral als papopa er even niet is...


Terwijl Birke de laatste kadootjes uitpakte, gaf papopa commentaar via Birke's nieuwe microfoon.

Eigenlijk ging het vandaag niet om de kadootjes, maar om de verjaardag van Superoma! Die gaf een feestje in het huis van Superopa. Superopa woont niet meer bij Superoma, want hij kan sommige dingen niet goed meer zelf. Daarom woont hij ergens waar ze hem de hele dag kunnen helpen als het nodig is. Birkes buitenlandse nichtjes waren er ook en die wilden wel spelen. Er was genoeg te doen voor iedereen.

Papoma mocht met de kleinste van de Konijntjes op schoot zitten. Het is al een hele kerel! Hij is dan ook niet zomaar een konijntje, maar een echte Vlaamse Reus!

Thuis at de Berenboel één van mamabeers lekkere hartige taarten, maar er was geen toetje. Daarom kreeg Birke een lekkere chocoladelolly na het eten. Die ging er met groot gemak helemaal in.

Als je zo vol zit, slaap je extra lekker.

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten