zondag 9 september 2012

een draakje

De Draken hebben een kleintje gekregen! De Berenboel ging vandaag kijken hoe het met het kleine draakje is. Toen het bij haar moeder lag, wilde Birke ook wel even gaan kijken hoe ze eruit ziet. Babies zijn namelijk altijd héél interessant.

Maarja, babies krijgen ook veel aandacht en dat wil Birke ook wel. Daarom verzint ze snel iets om de lachers op haar hand te krijgen.

Na een lekkere voeding is het voor het kleine draakje alweer tijd om te gaan slapen. Ze heeft nog een beetje gespeeld met Birke, maar ze is nog zo jong dat ze veel meer rust nodig heeft.

Tijdens het eten wilde papabeer een leuke foto van Birke maken. Maar iedere keer dat hij de camera pakte, trok ze dit gezicht:

Dan maar de tuin in voor een potje stoeien en worstelen. Birke is al heel sterk en zit al snel bovenop!

hahaa, gewonnen!
 Dan klinkt er plotseling een raar zoemend gebrom. Birke vraagt of het een vliegtuig kan zijn of misschien wel een helikopter. Het klinkt heel anders... Opeens verschijnt er een man met een buitenboordmotor op zijn rug, die aan een parachute hangt. Dat vindt Birke wel heel raar.
brzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrzrz
 Terug naar papabeer, want die ligt nog steeds op de grond met Birke er bovenop. Door al dat geworstel is het shirt van papabeer omhoog geschoven. Birke ziet al snel dat er een prijsje te winnen valt...

Ja hoor, prijs! Een klein wit pluisje is het bewijs dat ze gewonnen heeft van papabeer. Die kan op een plankje boven haar bed...

Over bed gesproken, Birke moet gaan slapen. Het was misschien de laatste warme, droge dag van het jaar en in ieder geval een heel gezellige!

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten