vrijdag 14 september 2012

een handenbindertje

Papa- en mamabeer hebben het heel druk gehad deze week, waardoor er weinig tijd overbleef voor de blog. Ze waren vooral druk met Birke, die heel veel brabbelt, buurt en kletst. Maar dat is niet alles! Ze loopt en klimt en speelt met dingen die eigenlijk van mamabeer of papabeer zijn.

Op sommige momenten is ze zo verzonken in wat ze aan het doen is, dat ze stil genoeg zit om een foto van te maken. Dat kunnen natuurlijk best momentjes met mamabeer zijn, maar toch vooral met het aaiboek.

Omdat het nogal een knoeipot is, ziet ze mamabeer vaak schoonmaken. Logisch dat ze dat zelf ook wil en dat vinden papa- en mamabeer helemaal niet erg!

Het leukste speelgoed om mee te kruipen, dat zijn de autootjes. Daar kun je het hele huis mee rond, net alsof je handen met wieltjes hebt.

Niet alleen Birke loopt steeds beter, Bibi doet het ook al goed. Birke leert haar alles wat ze zelf kan.

Birke wordt steeds beter en sneller in alles wat ze doet, maar Bibi lijkt weinig vooruitgang te boeken. Daar staat tegenover dat je Bibi gewoon kunt neerleggen en ze dan slaapt. Birke heeft daar iets meer moeite mee.
Ze maakt zo veel mee op een dag, dat er nog veel te veel ideeën in haar hoofd zitten als het bedtijd is. Dan ligt ze een tijdje te huilen, maar ze valt snel in slaap. 's Ochtends wordt ze altijd weer vrolijk wakker en dan begint de actie meteen.

Op naar de volgende dag: welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten