zondag 14 oktober 2012

een smulpaap

Birke heeft de hele dag heerlijk gegeten en dat begon al vanochtend. Birke pakte zelf haar bordje, dat papabeer al had klaargezet op haar stoel, en nam het mee naar de televisie. Dus toen papabeer zich weer omdraaide met haar beker, had ze zich al geïnstalleerd. Nou, vooruit dan. Boterham met kaas en televisie voor Birke.

Vlak voor het douchen kreeg ze nog zo'n lekker chocolaatje ook. Misschien kun je wel raden of het pure, melk- of witte chocola was...

's Middags ging de Berenboel naar de verjaardag van tante Friky. Birke had een nette jas aangedaan en nam een leuk tasje vol speelgoed mee.


Dat speelgoed kwam bij tante Friky wel uit de tas, maar Birke vond vooral de kaasjes heel lekker. Eigenlijk wilde ze liever van die mooie gekleurde snoepjes, maar daar zitten pinda's in. Die mag jij niet hebben, Birke. En eigenlijk heb je ook genoeg kaasjes op.
ok, nog ééntje dan

En zo zat ze lekker volgesnoept weer in de auto op weg naar huis. Daar waren nog frietjes met curry en overheerlijke ballen van tante Friky. Die mocht de Berenboel meenemen, konden ze thuis nog een beetje verder feesten...

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten