zondag 28 oktober 2012

gemengde gevoelens

Birke speelt heel zorgzaam met haar pop. Het leukst is toch wel het verschonen van de luier. Papabeer heeft even geholpen met het rompertje en Birke doet zelf de luier aan.
liggen!
zooo...
Birke leert alle truukjes van papa- en mamabeer. Bijvoorbeeld dat je ergens naar moet kijken. Als mensen ergens naar kijken, kijken ze niet naar Birke! Die kan dan lekker met haar vingers in de melk soppen... 

Gisteravond heeft ze nog iets geleerd: spoelen. Na het tandenpoetsen mag ze drie keer een slok water nemen en uitspugen. Dat werkt eigenlijk net zo goed met de melk...

De hele dag heeft de Berenboel gespeeld en grapjes gemaakt. Birke heeft bij het verstoppertje spelen de rollen omgedraaid: zij fopt mama- en papabeer! Ze doet dan net alsof ze om het keukeneiland loopt, maar blijft om het hoekje staan. Ze luistert dan heel stilletjes tot papa- of mamabeer eraan komt en -TADAA- daar is ze dan! Dat is schrikken, maar wel leuk. Papabeer deed zo goed alsof hij schrok, dat Birke hem een kusje kwam geven:"Alles goed, papabeer." Lief hè.

Na het eten mag ze dan nog een beetje Sesamstraat kijken. Eén van haar favorieten is koekiemonster, daarvoor gaat ze extra dicht bij de televisie staan.

Papabeer zou niet kunnen slapen met die monsters in z'n gedachten... Birke wel. Die slaapt heeeeeerlijk.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten