donderdag 8 maart 2012

volgepland

Nounou, wat waren de afgelopen twee dagen druk voor papabeer. Hij heeft Birke bijna niet gezien! Daarom waren er geen foto's en ook geen blog...

Gisteren heeft ze weer gespeeld met de andere kindjes bij Casa Viva. En liedjes gezongen! Volgens de juffen vindt Birke het héél leuk om liedjes te zingen met de grote kinderen. Ze vindt het ook leuk om zelf vanalles te regelen. Zo geeft ze snel haar broodkorstjes aan een ander kindje en als iemand een leeg bordje heeft, pakt ze dat en roept:"Op!"
De juffen schrijven dat allemaal in een schriftje voor Birke, zodat papabeer en mamabeer 's avonds kunnen lezen wat ze allemaal gedaan heeft.
De juffen plakken er ook altijd mooie versiersels in
 Gisteren was papabeer zo laat thuis, omdat de baas een barbeque had geregeld... in de winter nog wel! Het leek wel eventjes of hij weer in Kangoeroeland was, maar daar was het buiten te koud voor.

Birke en mamabeer kunnen heel leuk spelen. Mamabeer trekt dan wel eens gekke gezichten en daar moet Birke hard om lachen.

Haha, ik heb je! Ze kan het nog niet zeggen, maar je ziet dat ze het denkt...
Papabeer miste dit soort dingen heel erg de afgelopen twee dagen. Morgen mag hij de hele dag met Birke spelen, want dan is het weer papadag!

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten