vrijdag 16 maart 2012

voorjaar in de tuin

De Berenboel heeft een dagje blog overgeslagen, omdat papabeer zich niet zo lekker voelde. Hij heeft pijn in z'n rug en wilde daarom niet achter de computer zitten. Nu is hij erachter gekomen dat hij ook gewoon in de bank kan liggen met de computer op zijn buik. Had dat dan eerder bedacht, papabeer!

Birke merkt er niks van. Mamabeer wel, die houdt er rekening mee dat papabeer nu niet zoveel kan en doet dus alles in en om het huis. Gisteren heeft ze samen met Birke planten gesnoeid! Met haar werkbroek en bodywarmer aan, was het warm genoeg om takken te sjouwen.

 Na al dat harde werken heeft Birke een hele nacht lekker geslapen.
Toen ze vanochtend wakker werd, lustte ze wel een flink bord pap. 's Middags kreeg ze een lekkere boterham met chocoladevlokken!

hhhhAP! mmhmmhmmhmmhmnamnamnam
 Birke miste mamabeer een beetje, dus pakte ze de telefoon om die te bellen. Helaas kent Birke mamabeer's nummer nog niet van buiten...

Wat Birke wèl kan, is kruipen! Een beetje twijfelend en met uiterste concentratie zette ze zich op haar knieën en handen...
stappestap met de handjes...

met wat kreunen en steunen kwam ze toch mooi vooruit!
 Tijdens het eten was het nog steeds licht, want de zon blijft iedere dag een beetje langer schijnen. Toen Birke klaar was, mocht ze nog wat drinken, maar ze vond het leuker om het water uit de beker te pakken.
Hard gewerkt, dan verdien je je slaap wel.

Welterusten allemaal!

1 opmerking: