zaterdag 16 juni 2012

een duveltje

Birke was een kleine deugniet. Ze probeerde papabeer de hele tijd te foppen en was nergens tevreden mee. Behalve die ene boterham met chocoladehagelslag. En de banaan. En overal op kruipen. En sokken wisselen. Eigenlijk was ze nog best tevreden vandaag...

Het begon al vroeg toen ze nergens mee wilde spelen, maar persé wilde 'sitte'. Op haar schommellieveheersbeest, wel te verstaan. Met een beetje hulp van papabeer klom ze erop en ze ging heerlijk achterover hangen. Relax...
niks aan de hand, beetje chillen met m'n drinken
 Al snel wilde ze er weer af, waarna ze haar auto ging halen. Daarmee rijdt ze zo de hele kamer door en in dit geval op weg naar de speeltafel die ze van papoma heeft gekregen. Ze weet precies wat er gebeurt als je ergens op duwt of er aan draait.

Daarna mocht ze andere kleren aan en even in de box spelen. Daar lagen de sokken die ze gisteren had uitgedaan en die wilde ze vandaag wel aan! Nou, eentje dan.

Mamabeer en mamoma waren gaan de hele dag gaan winkelen. Toen ze thuis kwamen, hadden ze mooie kleren gekocht en mamoma had ook speelgoed voor Birke gekocht.
een mooie bal!

en een knikkerbaan met autootjes!
 Birke is er heel blij mee en weet niet waarmee ze het eerst wil spelen.

Tjonge, het is alweer bijna bedtijd. Nog even Sesamstraat kijken, met Ieniemini. Die is niet zo leuk als het Koekiemonster, maar altijd interessant.

Morgen is het vaderdag en papabeer knalt bijna uit elkaar van nieuwsgierigheid. Mamabeer en Birke zijn namelijk samen aan het werk geweest voor een kadootje en papabeer weet niet wat het is... Spannend!!!!

Nog maar één nachtje slapen. Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten