maandag 18 juni 2012

Vaderdag 2012

Papabeer heeft het mooiste kado dat ie kan wensen: een superlief gezin! Mamabeer weet dat heel goed, daarom gaf ze papabeer een mooi prikbord met allemaal foto's van Birke erop. Papabeer kreeg ook ontbijt op bed, maar Birke was zo vrolijk datze bijna over de broodjes en de koffie heen sprong! Snel naar beneden waar Birke ook eens in de schoenen van mamabeer wilde staan.
erin staan is misschien een beetje veel gevraagd...
Na het slaapje ging de Berenboel naar mamoma en -opa, want het was daar markt. Er waren allemaal mensen die mamabeer kent, met een hele hoge ladder. Het waren hele dappere kinderen die daar in durfden klimmen. 


wat dansen die mensen raar!

nog maar een paar meter

vertel het maar eens, ik luister wel
 Papabeer moest ook nog spullen voor het werk ophalen. Toen de Berenboel thuiskwam, ging Birke meteen naar bed.

De volgende dag was ze alleen met mamabeer thuis en ze hebben weer heerlijk gespeeld. Birke kruipt, schuift, glijdt en stuitert de hele kamer door en wil het liefst dat mamabeer meedoet. Maar mamabeer's billen stuiteren niet zo goed als die van kleine Birke, dus soms moest het maar zonder mamabeer.
Birke leert ook al goed zorgen, net als mamabeer. Daarom krijgt Pop ook drinken.
slokslok
 Tijdens het eten was Birke niet te houden. Al het eten ging van haar bord op haar tafel, terug op het bord, het bord op de grote tafel, alles op de tafel enzovoorts. Op een bepaald moment hadden papabeer en mamabeer er wel genoeg van, maar Birke liet weten dat ze nog wat in petto had.
is ze nou aan het bidden?

of is het een duveltje?
Ze heeft er zo'n rommeltje van gemaakt, dat ze er zelf boos op wordt. Mamabeer moet er hard om lachen, want op zo'n kind kun je toch niet kwaad zijn.

nee, ik zie niks, alle troep is weg!

ja, en nou? alles is er nog!
 Uiteindelijk is er niet zoveel ingegaan, maar ze heeft wel alle boontjes op. Papabeer had een groot stuk vlees, met botten erin. Dat vond Birke wel interessant en ze wilde wel een stukje proeven...
een stukJE, Birke!
 Papabeer heeft er toen één botje afgehaald en Birke kon daar lekker wat vlees afkluiven, net als een echte beer.
pappa happa

Birke happen
Buikje vol, lekker gespeeld, tijd voor bed! Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten