donderdag 17 mei 2012

een camping in het bos

Vandaag is de Berenboel op vakantie gegaan. Helemaal naar de onderkant van Brabant. Daar staat, midden in een bos, een camping. Papabeer heeft de camper zo ver mogelijk klaargemaakt en mamabeer heeft voor het eten en drinken gezorgd. Birke stond al te wachten tot ze gingen vertrekken!

De Berenboel at soep met broodjes op de camping en Birke at haar soep het liefst uit een kopje. Die kan ze al met één hand vasthouden.

Op de camping is een groot grasveld en Birke kan daar heerlijk overheen hupsen. Zo lang als het nog droog is, kan de Berenboel nog over de grond rollen en spelen.

Birke gaat laat naar bed, maar wordt toch weer even wakker. Ze weet misschien niet zo goed waar ze is, in de camper.

Ze slaapt nu op de plek waar papabeer en mamabeer vorige keer sliepen. Zij sliep toen bovenin, maar nu kan ze rechtop zitten en kruipen! Nou ze onderin slaapt, kan ze in ieder geval niet naar beneden kukelen. Lekker veilig in haar eigen campingbedje, onder een groot muskietennet. Zo, nu terug naar bed.

Als Birke weer op bed ligt, maakt papabeer van de telefoon een draagbaar WiFi-hotspot en kan hij via de laptop de blog updaten! Knap hè...
Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten