zondag 13 mei 2012

moederdag

Birke wist dat het moederdag was en liet mamabeer en papabeer extra lang uitslapen. Pas na negen uur liet ze horen dat ze klaar was om mamabeer haar kadootje te geven. Eerst een dikke kus op bed en een schone luier door papabeer.
Daarna ging papabeer naar beneden om alvast het ontbijt klaar te maken. Mamabeer vond het het gezelligst om met de hele Berenboel aan tafel te zitten. Halverwege de trap vond ze ineens het kadootje van papabeer: Vijftig mooie foto's van Birke, vanaf haar geboorte tot nu en vanaf boven helemaal tot in de keuken. Want Birke is toch de reden dat we moederdag vieren!
Birke legt uit wat er op de foto's te zien is.
 Bij Casa Viva had Birke ook een cadeautje gemaakt en mamabeer vond daar hele lekkere chocolaatjes in!

Dat was niet het enige cadeau dat Birke had, want op vrijdag heeft ze een hele mooie tekening voor mamabeer gemaakt! De tekening die mamabeer toen kreeg, was alleen voor de afleiding...

Samen met papabeer heeft Birke een hele mooie schildering gemaakt, in twee delen, die nu op de deur mag hangen.
Later kwamen mamoma en mamopa en ging de hele boel naar het bos.

 Birke vond het superleuk, vooral toen mamabeer keihard het bos inrende en net deed alsof ze ons allemaal achterliet... Dagdaag!

Bij het Boshuis hadden ze lekker drinken voor de grote mensen en een speeltuin voor de kinderen. Birke doet graag een beetje wild, dus de trampoline vond ze fantastisch!
boingboingboing
 Ook een tunnel waar je doorheen kon kruipen moest onderzocht worden...

Het spannendst was misschien wel de schommel, waar Birke samen met mamabeer en mamoma op ging. Ach, misschien was het niet zo spannend voor Birke als de trampoline, maar papabeer hield z'n hart vast!

Na zo'n leuke dag eerst langs de chinees en dan naar huis om te eten. Birke vond het zo lekker dat ze er bijna haar bestek bij opat!

Het is al acht uur geweest! Lang na bedtijd, Birke.

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten