woensdag 16 mei 2012

een driedagenblog!

Tjongejonge, wat is het druk geweest! Op maandag is mamabeer thuis geweest met Birke en hebben ze lekker in de tuin gespeeld. Birke kan zelf op de veranda en er weer af klimmen.

Mamabeer heeft ook verstoppertje met Birke gespeeld. Eigenlijk vindt Birke alle spelletjes met mamabeer wel leuk!
en nu een potje:"pak mamabeer's gezicht terwijl ze een pet op heeft."
 Op dinsdag mocht Birke naar papoma. Dat vonden ze allebei heel leuk en papoma kan altijd zo lekker kroelen met Birke. Toen papabeer Birke kwam halen, was het al erg laat en ze kreeg nog een flinke pakkerd van papoma.
mmmmmmmmmmmmmmmwa!
 Vandaag was het ook een leuke dag, maar ook een klein beetje droevig. Silly Brilly werkte vandaag voor de laatste keer op het kantoor van Mad Science! Papabeer gaat zijn collega best missen, want Silly werkte altijd heel goed op kantoor en met de kinderen die meededen met de gekke wetenschap. Speciaal voor Silly had de baas allemaal foto's (wel 200!) door het kantoor opgehangen.
dat ziet er leuk uit!
 Toen het werken klaar was, moest er even gezellig afscheid genomen worden. De baas ging daarom allemaal lekkere hamburgers en frietjes met drinken halen. De hele auto stond vol!
"wilt u het meenemen?" "nee, ik eet het hier wel op..."
 Na het eten kwam papabeer net op tijd thuis om te zien hoe mamabeer Birke's tanden poetste. Birke werkte goed mee en poetste haar eigen tanden ook nog even.

nog even voelen of alles schoon is...
Morgen begint de mini-vakantie: de Berenboel gaat kamperen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten