zondag 20 mei 2012

onverwacht lekker weer

Eigenlijk was er regen voorspeld. Eigenlijk zou het keihard gaan onweren. Maar eigenlijk was het gewoon superlekker weer! Birke had een beetje koorts, maar voelde zich eigenlijk best goed. Ze was vrolijk en speelde net als anders.

Ze had alleen niet zo'n honger, daarom probeerde ze haar boterham aan Purk het varkentje te geven.
Purk heeft ook geen honger...
 Omdat ze toch een beetje zielig was, mocht Birke haar tutje inhouden. En omdat papabeer en mamabeer al veel teken hadden gezien, had Birke lange mouwen en haar broek in haar sokken. Eén teek had al een plekje gevonden bij Birke, maar mamabeer heeft 'm vakkundig verwijderd.
eerst op de schommel

toen in de zandbak
 In de zandbak was Birke niet de enige. Er was één jongen bij die Birke wel aardig vond. Hij deed allemaal leuke spelletjes met de zandvormpjes en speelde kiekeboe met Birke. De blonde jongen wilde graag met Birke op de foto, dus tadaa!

Ook als je je niet zo lekker voelt, kun je best fijn spelen op een groot grasveld. Vooral als je op een kleed zit en vooruit getrokken wordt door papabeer! Keihard roetsjten ze over het grasveld en Birke vond het heerlijk!

's Avonds kreeg papabeer het niet voor elkaar om de blog te maken, want zijn telefoon had een slechte internetverbinding. Maakte niet zoveel uit, want nou kon hij een extra pilsje drinken.

De volgende ochtend had Birke heerlijk geslapen en zat ze al vroeg bij mamabeer in bed.

Papabeer had een dikke boterham met chocoladepasta gemaakt, die er heel goed in ging!

bijna op, nog één grote hap!
 Rond de middag ging de Berenboel weer naar huis. De camper startte goed en liep als een zonnetje. Kwam vast door het goede weer... Thuis aten ze weer boterhammen en Birke ging een slaapje doen. Mamabeer wilde eigenlijk nog een beetje lezen, maar viel al snel in slaap. Tinus was ook blij dat de Berenboel weer thuis is, maar dat zie je niet zo goed op de foto...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten