donderdag 31 mei 2012

een gezellige dag

Mamabeer en Birke waren de hele dag thuis met z'n tweeën. Birke mocht in de tuin spelen. Om te zorgen dat ze niet zomaar van de bloempjes ging snoepen, speelde ze in het droge zwembadje. Daar kan ze niet zomaar uit. Ze had haar favoriete speelgoed om zich heen en samen met Purk genoot ze ervan!

Toen trok ze een sok uit. Dat doet ze wel vaker en dan gaan ze allebei uit. Nu trok ze er maar één uit en ze wilde even testen hoe dat nou ruikt. Zoals papabeer het ook wel eens uitlegt: nooit als eerste op jezelf testen! Dus Purk was proefknuffelpersoon voor de geur van de sok.

Toen Purk er een beetje suffig van werd, maar verder helemaal oké bleek, durfde ze het zelf ook wel.
snfffff, niks mis mee!
 Het was al laat toen papabeer thuis kwam en Birke moest nog in bad. Daarna knipte mamabeer haar nageltjes, zodat ze zichzelf niet meer zo hard kan krabben. Dat vindt Birke niet altijd leuk, maar deze keer vond ze het helemaal niet erg.

Omdat papabeer haar zo weinig gezien had, las hij Birke wel twee verhaaltjes voor! En hij gaf haar een extra dikke knuffel voordat hij haar in bed legde. Zo kon ze meteen lekker in slaap vallen.

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten