zaterdag 12 mei 2012

een stoer sprookje

Samen met de stoere jongens ging de Berenboel naar het Sprookjesbos. Er waren allemaal gekke figuren en mooie huisjes. Er waren muzikanten bij de ingang en binnen stond een groot orgel met iemand erin!

huppekee, het Sprookjesbos in!
Het was niet zo druk, dus kon de Berenboel snel in allerlei attracties. Er zijn achtbanen en andere snelle dingen, maar daar mag Birke nog niet in.
In de speeltuin waren leuke dingen waar Birke wel op mocht, met hulp van mamabeer.
een echt hobbelpaard!

een zweef/draaimolen!
 Birke genoot overal van. De mooie huisjes en de hoge bomen, de gekke mensen en dieren die daarin zaten en het zonnetje was ook al lekker. Dat kwam goed uit, want mamabeer kon Birke even op het gras verschonen. Lekker met de blote billen in de zon!

 Tussendoor heeft de kleine meid een slaapje gedaan. Bij de kabouters. Die zaten zelf ook te dutten, dus het was er het perfecte moment voor.

Bij het huisje van de zeven geitjes was ze weer wakker. Birke vond het bere-interessant, al die geitjes met kleren aan. Ze zag er zelfs ééntje in een staande klok...

Birke vindt alles leuk wat snel gaat, dus de grote draaimolen vond ze heerlijk!

De bootjes die rondom de walvis op en neer gaan, waren eigenlijk net zo leuk. Al dat zwieren en zwaaien begon haar wel moe te maken...

Terwijl de mama's met Birke rond de walvis voeren, stuurden de stoere jongens met hun papa een oude auto in het rond.

Als laatste ritje ging de Berenboel in het stoomtreintje dat het hele park nog eens rond ging. Birke lag al bijna te slapen.

Thuis nog wat frietjes eten en dan snel naar bed. Wat een leuke dag! Morgen is het moederdag en mamabeer heeft nog geen idee wat ze van Birke krijgt...

Tot morgen en welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten