woensdag 9 mei 2012

een liedje

Vandaag was Birke bij Casa Viva, met de andere kindjes. Toen papabeer haar weer ging halen, zeiden de juffen dat ze heel gezellig was geweest. Birke zingt graag liedjes met gebaren erbij en ze kletst tegen iedereen.
Ze kruipt steeds vaker 'links-rechts' met haar benen erbij en de oefenspelletjes vindt ze hartstikke leuk.

Toch is Birke vooral een muziekliefhebber. Ze zingt mee met alle liedjes die ze kent en als ze ze niet kent, danst ze erop.
zie die kleine beer maar eens swingen!
 Bij Casa Viva heeft Birke ook een cadeautje gemaakt voor mamabeer, want dit weekend is het moederdag! Vorige week heeft ze een vingerverf-schilderij gemaakt. Een heel mooi schilderij. Dat moet ook wel, als je zo veel oefent met yoghurt en tomatensaus...

Birke kreeg van mamabeer een toetje uit een kuipje. Die zijn niet alleen lekker, maar ook handig. Ze gaat er namelijk niet zomaar met haar vingers in om te gaan verven...

Maarja, met Birke op schoot ziet mamabeer niet zo goed waar alles nou naartoe gaat. Daarom probeert Birke het gewoon zelf.
gaat stukken beter...
 En, omdat het zo'n opgeruimde meid is, doet ze na het eten het dekseltje (papiertje) terug op het bakje. Opgeruimd staat netjes.

Het is alweer tijd voor bed! Birke gaat fijn slapen.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten