donderdag 23 augustus 2012

een dag op kantoor

Birke mocht vandaag mee naar het werk van mamabeer. Daar leerde ze de collega's kennen. De collega's werken heel veel met de computer en de telefoon. Dat kan Birke ook!
eerst via het scherm het nummer opzoeken...
en bellen maar!



 Het is heel leuk werk, want er zijn ook lekkere dingen om te eten. De blonde krullencollega gaf Birke een negerzoen! Dat mag je eigenlijk niet zeggen, maar als je ook mag poepen in het openbaar dan mag het vast wel.

Zo'n negerzoen zit helemaal vol met wit schuim. Daar kreeg Birke even uitslag van, maar ze had geen last en het trok gelukkig snel weer weg.

De meeste collega's van mamabeer vonden het gewoon leuk om Birke te zien. Deze collega vond haar zo lief dat ze Birke wel mee wilde nemen!

Een andere collega had haar kindje ook meegenomen. Dat is nog een baby en Birke wilde graag knuffelen. De kleine meid aaide Birke goedkeurend over haar bol.

Thuis na het eten keek Birke naar Sesamstraat. Daar komt wel eens een tapdansende mevrouw die een letter of cijfer maakt door op verf te dansen. Birke kan haar al goed nadoen, met een steuntje in de rug.

Sufgekletst en moegedanst gaat Birke weer naar bed.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten