woensdag 1 augustus 2012

de gewone gang van zaken

De gewone werkweek is weer volop begonnen. Op dinsdag komt mamoma oppassen en op woensdag is Birke bij Casa Viva geweest. De juffen vinden Birke best veranderd iedere week; ze leert nieuwe woordjes, kan zelf gaan staan en kan heel boos worden als iets niet meteen lukt. Thuis is het niet anders. Daarom zijn papabeer en mamabeer veel meer bezig met Birke dan met de foto's en de blog.

Op het werk van papabeer hebben de kinderen allemaal mooie dingen gebouwd. Ze hebben al geleerd over licht en geluid, en hoe je dingen stevig bouwt. Ze maakten bruggen en zelfs piramides met een oprijlaan.



Birke zit helemaal vol met grapjes. Als ze na het eten haar mond gepoetst heeft, verstopt ze zich en kan haar lach niet inhouden als papabeer en mamabeer zich dan hardop afvragen waar ze gebleven is...
waar is Birke nou?

Ze is dan ook altijd in haar nopjes als ze onze gerustgestelde gezichten ziet wanneer ze met een grote glimlach onder de doek uit komt...
heeeej!
Zo'n mopke zou je toch opvreten! Papabeer en mamabeer eten wel een toetje. Birke gaat vanavond weer heelhuids naar bed. Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten