maandag 20 augustus 2012

een informele maaltijd

Op zondag deed de Berenboel een brunch. Lekker op het terras met een cracker, een banaan, een beker melk... Samen met mamabeer gezellig in de schaduw zitten, want de zon is veel te warm.


Een brunch is een informele maaltijd. Dat betekent dat je tussendoor best mag kletsen en dat doet Birke graag! Mamabeer luistert graag naar haar verhaaltjes.

Ook in het zonnetje was het lekker, vooral als je op de schouders van papabeer door de tuin gedragen wordt.

De middag was nog steeds warm toen de kippetjes kwamen voor de barbeque! Het duurt wel even voordat die warm is, dus eerst kon iedereen nog in het zwembad. Het haantje en Birke mochten in hun blootje spelen en het springkipje had een zwempakje aan. Misschien ligt het aan de blote billen, want Birke en het haantje hebben overal in de tuin geplast! Het springkipje maakte alleen plassen met het water van het zwembad. Lekker spetteren!

Het vlees was al snel op en tegen de tijd dat papabeer de camera had gepakt, lagen er alleen nog een paar speklapjes te garen voor de volgende dag. Inmiddels zitten ze in de buik van papabeer. Hmmmm...

Zo'n barbeque duurt altijd wat langer dan normaal eten. Barbequen is ook informeel.

Iedereen was wel moe geworden na zo'n lange dag met veel eten. Dus de kippetjes gingen naar huis en Birke ging naar bed.

Welterusten!

1 opmerking: