zondag 26 augustus 2012

een kersje

Birke is gek op fruit. Bananen, nectarines, mandarijntjes, druiven... Vandaag had ze voor de eerste keer kersen en daar smulde ze van!

Tijdens het eten 's avonds was de moederkloek er ook bij. Ze had het de vorige dag superdruk gehad met het plannen van een bruiloft waar papabeer foto's mocht maken! Zelfs vandaag was ze nog dingen aan het regelen. Omdat het trouwfeest vlakbij het huis van papabeer en mamabeer was, kwam ze gezellig langs.

Birke vond het eten heel lekker, vooral de salade. Haar vleesjes at ze niet zo graag, maar toen papabeer er een beetje curry-ketchup bij deed, gingen die ook helemaal op!

Birke klimt graag. Het liefst zou ze overal bovenop klimmen, maar dat kan zo'n kleine meid natuurlijk niet. Maar ondertussen is er in het hele huis geen kruk, stoel, bank of trap waar ze nog niet op geklommen is. Dus wat doe je dan als er een nieuwe mand in de kamer komt te staan? Precies. Eigenlijk vinden papabeer en mamabeer het niet goed dat Birke zomaar ergens op klimt, dus dan kijkt ze gewoon een beetje schuldbewust. Dan vinden papabeer en mamabeer het al snel weer goed... Stiekemerd!

Klim maar naar bed, Birke...

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten