vrijdag 20 april 2012

actie

Birke was al vroeg uit de veren en helemaal klaar voor actie! Ze riep en ze hupte in haar bed totdat papabeer haar kwam halen. Die hoefde vandaag toch niet te werken, dus deed hij wel mee met Birke's actieve bui.

Mamabeer moest werken, dus na het ontbijt ging ze meteen weg. Papabeer ging de telefoon opnieuw aansluiten, dus moest ie meteen getest worden. Door Birke.
hallo mamabeer!

huh? verkeerd verbonden...
 Birke kroop, hupte en gleed de hele kamer rond en wilde door papabeer opgetild worden. Met al die actie in dat kleine lijfje, vond papabeer dat ze dat best zelf kon

En ze kon het nog ook! Birke trok zichzelf omhoog, op haar knieën, zette één voetje vooruit en zette zich af... Ze stond helemaal zelf!
Birke had een nieuw zelfvertrouwen gevonden en straalde dat nog steeds uit toen ze buiten met papabeer ging wandelen. Alsof ze de hele wereld aankan

kom maar op, wereld
 Maar iedere actie heeft een reactie. Dus thuisgekomen liet Birke merken dat ze graag naar bed zou willen voor een klein dutje. Is goed meisje, even een klein tukje voor het eten.

Na het dutje zat er meteen weer actie in en het begon met verstoppertje.
gevonden!
Het eten was vandaag 'penne bolognese' en dat kon Birke helemaal zelf in haar mond stoppen. En in haar neus...

Na het hoofdgerecht moest ze daarom helemaal gepoetst worden, want de saus zat zelfs in haar neusgaatjes... Ze bleef alleen niet zo lang schoon, want toen ook het toetje op was (en Birke nog schoon), smeerde ze snel een overgebleven klodder yoghurt in haar kapsel!
Getsie, vieze Birke. Gewoon een washandje erover en lekker fris naar bed.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten