maandag 2 april 2012

twee april

Vandaag was de dag na één april, de dag van de grapjes. De Berenboel heeft geen grapjes uitgehaald, maar iemand had gisteren een nepbom in het water gelegd. Helemaal in het noorden van Nederland waren ze daarom met allemaal speciale politie gaan kijken en alle mensen moesten uit de buurt blijven. Ze vonden het geen leuk grapje toen ze erachter kwamen dat het geen echte bom was. Nouja, toch maar goed dat het een neppe was.

Birke mocht vandaag mee gaan lunchen. Mamabeer en haar collega's hebben samen met Birke lekkere boterhammen gegeten in een restaurant.

allemaal lachen!
Na het lunchen een lekker slaapje en toen papabeer thuis kwam, kon ze weer volop spelen. Papabeer's mooiste moment van de dag is altijd het thuiskomen en z'n twee schatten thuis vinden.

Mamabeer had lekkere aardappels, kip en groenten uit de oven gemaakt. Die lustte Birke ook heel graag en ze had al snel haar bord leeg!

dit is het schuldige gezicht van Birke die haar bord op de grond heeft gegooid...
 Na het eten lekker in bad, want Birke heeft zich weer eens helemaal onder gesmeerd!

Op Birke's kamer staat ook een beer, die heel goed van pas kwam na het badderen. Birke zat nog helemaal vol met energie na haar badje en ze werd pas moe toen ze lekker met de beer had gekletst en geknuffeld. Welterusten zei de beer.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten