zondag 1 april 2012

ochtendbezoek

Vanmorgen kwamen ome en tante Friky langs. Zomaar, gezellig een beetje kletsen en wat foto's kijken. En om Birke weer in het echt te zien natuurlijk!
Omdat Birke ze al een tijdje niet gezien had, moest ze eventjes wennen, maar al snel zette ze haar liefste glimlach op en deed ze leuk met de grapjes van ome Friky mee.


Birke mocht na de lunch meehelpen in de tuin, samen met mamabeer. Daar wordt het al helemaal lente en overal beginnen de bloemetjes te bloeien.

Behalve bloemetjes, staat er ook onkruid in de tuin van de Berenboel. Dat hielp Birke er uithalen. Met haar handschoenen natuurlijk, want het is nog wel een beetje koud...

De hele middag heeft ze mamabeer geholpen, tot het etenstijd was. Mamabeer had lekkere rijst gemaakt, met een worstje en worteltjes. Die lust Birke graag, al is het maar omdat ze zo'n mooie kleur hebben. Na het eten en de oefeningen was het al snel bedtijd. Dat had de Berenboel niet meteen in de gaten, want het zonnetje scheen nog. Birke was daarom ook een klein beetje in de war en wilde eigenlijk niet naar bed.
Maar toen de gordijnen dicht waren en haar pyjama aan, wist ze wat er ging gebeuren.

Nog even tandenpoetsen met papabeer...
gezellig elkaar's tanden poetsen

klaar en schoon!
Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten