woensdag 11 april 2012

een gezellige baas

Birke werd vanmorgen vrolijk babbelend wakker en papabeer mocht haar uit bed halen. Mamabeer heeft Birke daarna pap gegeven en toen kwam er een hele grote vogel op het dak van de buren zitten. Birke vond het een hele gekke vogel.
 Eigenlijk vangen die vogels kikkers uit slootjes, maar deze zocht wel een heel hoog plekje op om kikkers te kunnen zien.

Papabeer ging met Birke naar Casa Viva, waar ze de hele dag mocht spelen. Mamabeer was al aan het werk en papabeer moest ook de hele dag op de zaak werken. Na een hele dag werken, vond de baas van papabeer dat iedereen heel goed gewerkt had. Daarom nam hij iedereen mee naar een gezellig restaurant, om samen te gaan eten. Dat is leuk!
Eerst werd er lekker brood op tafel gezet en iedereen mocht iets te drinken uitkiezen.
 Daarna kwam er veel vlees en frietjes, maar papabeer nam samen met Silly Brilly een hele plank vol met bordjes. Op ieder bordje lag iets anders en het was allemaal lekker!

Toen papabeer uiteindelijk naar huis reed, had iedereen veel en vooral lekker gegeten. Dankjewel gezellige baas! Het was bijna helemaal donker geworden en de vennen vlakbij het huis van de Berenboel zagen er zó mooi uit, dat papabeer er persé een foto van wilde maken.

Birke lag al op bed. Mamabeer had Birke erwtensoep gegeven en met een vol buikje was ze tevreden gaan slapen.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten