vrijdag 6 april 2012

haadee

De televisie van de Berenboel is vandaag nog mooier. Vanochtend vroeg kwam er een meneer om allemaal kabeltjes aan te sluiten, zodat het beeld scherper wordt. Haadee, heet dat. Papabeer wil dat al heel lang, want hij kijkt graag natuurfilms in haadee. De televisie kan wel haadee, maar dat kwam er nog niet uit.
Met een speciaal kastje kan de Berenboel nou alles in haadee kijken; natuurfilms, mamaprogramma's en zelfs Sesamstraat. Na een extra telefoontje van de meneer naar Ziggo, was alles gepiept.
Birke kan niet wachten tot het begint!
 Papabeer en Birke gingen daarna wandelen in het bos. Het was een supermooie dag en Birke vond het heerlijk tussen de vogeltjes in de bomen. Helemaal haadee.

lekker soepstengeltje d'rbij
 Dat soepstengeltje van Birke was zo op, dus toen ze thuis waren, wilde papabeer er nog eentje geven. Plotseling kwam Birke voorbij, met een rozijntje in haar mond. Hoe komt ze daar nou aan? De afgelopen weken heeft ze soms ineens een rozijntje. Papabeer en mamabeer hebben overal gezocht en gestofzuigd en nergens liggen er krentjes... Papabeer vraagt het gewoon aan Birke:"Waar heb jij die vandaan?", zegt hij, wijzend naar het krentje in haar mond. Birke draait zich om, hupst naar haar auto en doet de klep open. Tadaa! Daar liggen de krentjes.

Een geheime voorraad... kleine slimmerik!

Nou, hup naar bed jij! Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten