zondag 22 april 2012

een bende mooie meiden

De Berenboel ging vandaag op pad naar de Schapenboel. Dat zijn een papa en een mama met drie schaapjes, allemaal meisjes. Twee van de schaapjes hebben een belangrijk feest gevierd. De communie van het jongste en het vormsel van het oudste schaapje. Daarmee vieren ze dat ze bij de kerk horen van hun ouders.
Mamaschaap wilde graag mooie foto's hebben om aan alle mensen te sturen die op het feest komen en papabeer mocht die maken. Samen met mamabeer en natuurlijk met Birke reed hij naar Bels om het huisje in het bos te zoeken waar de schaapjes wonen.
Toen ze er waren, kregen ze koffie en aten ze lekkere broodjes. De schaapjes vonden het heel leuk om Birke weer te zien. 

Papabeer heeft heel veel foto's gemaakt van deze twee schaapjes, die graag even poseerden met mooie bloemen.

De meeste foto's zijn buiten gemaakt, maar het regende wel heel veel!

Birke vond het helemaal niet erg dat papabeer niet de hele tijd met een camera voor haar stond, dus had ze alle tijd om de plaatselijke bloempjes te onderzoeken.

Totdat het ging regenen, want toen moest er een kapje over de kinderwagen...
piep!
 Toen het nog harder ging regenen, besloten ze allemaal om naar huis terug te gaan. Langs het kanaal terug het bos in.

Birke viel thuis meteen in slaap, want het was een lange dag geweest. Met een dikke snotneus kon ze niet lang blijven liggen en riep ze mamabeer en papabeer om haar er even uit te halen. Met een beetje troost ging ze weer lekker liggen dromen.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten