zaterdag 14 april 2012

het begin van de vakantie

Het is helemaal nog geen vakantie, maar het voelde vandaag wel zo. Vandaag is de camper van de Berenboel naar de garage gegaan om te zorgen dat ze fijn en veilig op vakantie kunnen gaan.
De camper startte niet, dus papabeer belde de Wegenwacht. Dat zijn mensen die wachten tot ze kunnen helpen langs de weg. De wegenwacht die papabeer kwam helpen met de camper vond dat het lag aan een klein dingetje in de motor, dus dat heeft ie even gefikst.

 Toen de motor weer goed startte, kon papabeer de camper naar Tilburg brengen.

Het was een mooie dag en de vogeltjes floten overal. Het zonnetje scheen en de bloesem bloeide welig. De koolmeesjes die een tijdje geleden een nestje gingen bouwen in het vogelhuisje hebben we al een tijdje niet gezien, misschien hebben ze wel een ander nestje gevonden. Als dat zo is, gaat papabeer het vogelhuisje wat meer uit de zon hangen. Dan is het volgend jaar nog fijner voor de vogeltjes!

Terwijl papabeer de camper wegbracht, gingen Birke en mamabeer met de auto erachteraan. Samen ging de Berenboel naar de stad, want mamabeer wilde een frietsnijder en papabeer een oordopje voor z'n telefoon. Het was gezellig druk met dat lekkere weer!

Thuis heeft de Berenboel lekkere frietjes gegeten en nog wat gespeeld. Birke was al snel moe na zo'n lange dag en ging heerlijk naar haar bedje toe.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten