zondag 29 juli 2012

een diamanten bruiloft

Wat een feest! Voor superoma en superopa was het een verrassing, die wisten niet dat er zoveel mensen zouden zijn. Er waren zelfs speciale gebakjes met hun namen en dat ze 60 jaar getrouwd zijn!


Superopa zat op superoma te wachten met een grote bos rozen toen ze binnenkwam. Allebei kregen ze tranen in hun ogen van geluk, omdat ze zó veel van elkaar houden - al meer dan zestig jaar!

Zelfs de Koningin van Nederland vond het speciaal dat ze al zo lang getrouwd zijn. Daarom heeft ze een brief gestuurd om ze hartelijk te feliciteren!

Toen ze samen van alle emotie waren bekomen, kwam iedereen ze even feliciteren. Tante Zing was er ook bij en wilde dolgraag met superopa en -oma op de foto.

Er waren zoveel mensen dat ze niet allemaal in de blog passen. Er waren oude vrienden en nieuwe vrienden, familie, buren en kennissen. De meesten kenden superopa en superoma al heel lang.

Er was ook iemand bij die superopa en -oma nog niet eerder had gezien: het jongste Konijntje! Hij was met papa- en mamakonijn helemaal uit het buitenland gekomen voor het feestje en hij voelde zich best lekker bij de oudste man van de familie.

Papopa heeft heel veel gespeeld met Birke. Ook op de piano! Die kende Birke alleen nog maar uit een boekje, waarin staat dat de piano 'pling pling' doet. Nou kan ze het zelf!

Vanuit het feest ging iedereen nog naar een restaurant, om het geluk verder te vieren. Daar leerde Birke het kleine konijntje ook kennen en ze vond hem superlief! Dat liet ze natuurlijk even merken met een zacht kusje.

Aan het eind van het diner was Birke best moe. Maar als je je als ster wilt opstellen, moet je je ook als ster gedragen. Dan laat je niet merken dat je moe bent en zet je gewoon een zonnebril op.
cooooll
Zelfs achterin de auto, bijna twee uur na bedtijd, was Birke nog wakker. Maar thuis viel ze meteen in slaap. Tot morgen. Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten