woensdag 25 juli 2012

extra geluk

Gisteren was papabeer met Tante Zing naar de opnames van een muziekfilmpje. Ze moesten er allebei in meespelen, dus dat was wel gezellig. Voordat het filmen kon beginnen, werden ze opgemaakt met schmink. De schmink-mevrouw deed het heel goed, maar niet zo leuk als Birke het kan!

Het leukste was nog wel dat ze in een pretpark waren waar de gaafste achtbaan van Nederland staat... en daar mochten ze ook in. Het was wel een beetje eng en hij ging heel snel, maar toch was het leuk. Dat vindt Birke ook vast als ze groot genoeg is.

Birke was vandaag bij Casa Viva. Daar heeft ze aan de andere kinderen laten zien dat ze al goed kan staan en op haar handen lopen! Die kleine wijsneus kent ook alle kinderen bij naam en die kan ze allemaal noemen.
wie is er een slimme meid?
Omdat ze zo slim is, mag ze zelf kiezen welk toetje ze wil: de rode of de oranje. Ze kan al heel goed zelf besluiten wat ze wil. Daarom mag ze van papabeer ook altijd zelf haar sokken kiezen of haar romper. 
jum jum, oranje!
Sommige mensen vonden het een beetje vreemd dat papabeer zijn vaderdag-cadeau niet op de blog had gezet. Dat was ook wel een beetje raar, maar hieronder staat dan de foto van het vaderdag-cadeau.
Natuurlijk wist iedereen al dat Birke van papabeer houdt. Wat nog niet iedereen wist, is wat er op de foto's staat. Mamabeer heeft leuke foto's gemaakt van Birke die kaarten vasthoud met tekst erop. Op één van de kaarten staat:"Mamabeer heeft een spruit in haar buik" en op de laatste foto houdt Birke een kaart vast waarop staat: "Ik word een grote zus!"

Inderdaad, De Berenboel verwacht een nieuw babybeertje! De dokter zei dat het babybeertje volgend jaar rond Valentijnsdag uit mamabeers buik komt. Ze maakte ook een foto van het babybeertje, dwars door mamabeers buik, met geluid. Het is dan ook geen normale foto, maar een echo. Op de onderste foto kun je goed zien dat het babybeertje zwaait naar ons!


Die Birke, wordt zomaar een grote zus. Hebben papabeer en mamabeer nog zoveel geluk bij elkaar gekroeld dat er een nieuw kamertje moet komen!

Daar gaan ze eens een nachtje over slapen. Welterusten!

1 opmerking:

  1. WAT EEN MOOI EN FANTASTISCH NIEUWS!!! (en ja, dat moest in hoofdletters!)
    Ik duim hier mee voor jullie!

    Mama Silpad

    BeantwoordenVerwijderen