zondag 1 juli 2012

jarige papabeer!

Papabeer is pas op zondag jarig. Maar omdat er op zaterdag al mensen komen, heeft papabeer geen tijd om de blog te schrijven. Op zaterdagochtend haalt Birke eerst haar lieveheersbeestkussen uit haar tent voor papabeer, die nog een beetje moe is. Papabeer mag op het kussen liggen en hij krijgt een lekkere massage van Birke.

Massages zijn eigenlijk maar saai als je degene bent die ze geeft, dus papabeer 'mag' weer van het kussen af.

Omdat het zo'n lekker weer is, eet de Berenboel 's avonds buiten. Birke en papabeer hebben een geheimpje voor mamabeer... Heel stilletjes doen ze.

Mamabeeeeeeeeeeer! Hahaha, Birke en papabeer wijzen tegelijk naar mamabeer die de foto's maakt. Kom maar snel terugzitten mamabeer, je eten wordt koud!

De volgende dag is papabeer echt jarig! Van Birke krijgt hij een mooi voorleesboek, dat ze zelf heeft uitgezocht. Het gaat over Kees Kietel en er zit een echt monster in het boek. Die vind Birke helemaal niet eng, want ze kent al monsters van Sesamstraat.

's Middags komen de opa's en oma's. Die verwennen Birke altijd en dat mag natuurlijk ook. Birke lust graag de chocoladelollies met Polleke erop, maar ze moest toch even nadenken of ze de spikkeltjes ook lekker vond...

Omdat Birke graag tekeningen maakt, vroeg ze of de oma's ook wilden tekenen. Papoma tekent daarom visjes op Birke's tekening, want die ziet ze graag.

Op een verjaardag mag je best een beetje meer snoepen dan normaal. Mamoma doet Birke allemaal chipsringetjes aan haar vingers, die ze er één voor één af kan knabbelen. Jamjamjamjam...

alles op!

gelukkig zijn er meer
 Het boek van Kees Kietel is ook heel leuk om verstoppertje mee te spelen. Piiiieeeep!

De opa's willen ook wel even met Birke zijn en gaan lekker naar buiten om in de tuin te zitten. Op Birke's favoriete plekje pakt papopa de bellenblaas en Birke probeert alle bellen kapot te prikken. Mamoma blaast dan ook weer wat bellen en zo heeft Birke de grootste lol!

Dat was een leuk feestje! De Berenboel heeft samen met de opa's en oma's frietjes gegeten en toen ging iedereen naar huis en Birke naar bed. Wat een verwendag. Ook voor papabeer, maar die hoeft nog niet naar bed. Die mag nog knuffelen met mamabeer op de bank.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten