maandag 2 juli 2012

iets errugs

Kleine Birke maakte vandaag allemaal hele erge dingen mee...

Eerst heeft ze mamabeer's schoenen aangedaan, maar ze vond het heel errug dat ze toen de andere schoen niet meer aan kon doen.

De autootjes van de glijbaan gaan niet hard genoeg. Birke wil ze heel errug hard laten gaan. Ze pakte er een dienblad bij (?), zette zich schrap en gooide de oranje auto zo hard ze kon. Met haar ogen dicht natuurlijk, want het ging errug hard!

Toen kwam papabeer achter Birke aan. Dat is niet zomaar leuk, dat is errug leuk!

Als ze dan nog een keer met de autootjes gaat gooien, laat ze merken dat het toch wel errug hard klettert op de grond. Zo hard dat ze er errug van schrikt.

In de tuin is het rustiger. Omdat het zo'n lekker weer is, verschoont papabeer Birke buiten. Daarna blijft ze lekker liggen met haar bellenblaas. Errug rielekst allemaal.

Nou denkt ze dat er nog sop inzit, dus ze probeert een nieuwe bel te blazen. Maar eigenlijk ligt ze in haar romper omdat haar kleren errug nat zijn geworden van de zeepsop.

Hoewel het zonnetje nog flink scheen, moest Birke weer naar bed. Papabeer bleef nog even in de tuin. Foto's maken met de mooie lens die hij te leen heeft gekregen van meneer Klik. Die heeft heel veel verstand van foto's maken en maakt zelf ook supermooie foto's (www.liefdedooreenlens.nl). Dankjewel meneer Klik!

Wat een heerlijke dag. Nog even lekker in de tuin zitten en dan... Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten