donderdag 26 juli 2012

ongelofelijke hitte

Mamabeer had vanochtend een afspraak bij de kapper in het dorp van mamopa en -oma. Birke mocht daar lekker lunchen en een slaapje doen, terwijl mamabeers haren geknipt werden.

Mamopa is ook beretrots op Birke, dat kun je wel zien! Birke had de camera alweer gezien en neemt snel een leuke pose aan - Klik!

Van mamoma krijgt ze een lekkere boterham met paté. Ze moet er even over nadenken, maar ze vindt hem heel lekker! De boterham gaat helemaal op. Jammiejammie, smeervlees...

Thuis staat het badje klaar, want het is wel dertig graden vandaag. Birke kruipt er zelf in en wordt er dan door papabeer uitgehaald - eerst je badpak aan! Het water is niet zo schoon meer. Mamabeer had iets over het badje gelegd, maar toch zijn er beestjes ingekomen en van Birke's voeten (en billen) ook nog zand. Papabeer heeft een idee: we maken er een schuimbad van! Dat vind mamabeer goed en ze gaat lekker met Birke in het sop spelen. Birke vindt het wel goed dat mamabeer in bad gaat en helpt alvast door haar benen lekker in te zepen.

Na het badje eet ze heel haar bordje leeg en drinkt wel twee volle bekers water leeg. Wat een warme dag, zeg. Als het morgen weer zo is, zoeken we een plek met nog meer water! Nu naar bed. Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten