maandag 9 juli 2012

vakantie van vakantie

Bleh. De Berenboel is weer thuis. De camping was best leuk enzo, maar het regende zo hard dat het niet leuk was om er met de bus te zijn.
Birke mocht ook een stukje met de bus rijden en ze vond vooral de toeter heel leuk - TUUT TUUT!
broembroem
 Thuis was Birke haar eigen guitige zelf weer helemaal, vol met streken. Ze smeerde zichzelf tijdens het eten helemaal in met aardappels en boontjes... Dat gezicht is toch om op te vreten!

Voor het slapen gaan mocht Birke nog even televisie kijken. Dat had ze op de camping een beetje gemist. Maar met zo'n ondeugende bui wilde ze nog liever aan de knopjes van de radio en de computer zitten. Papabeer was daarom heel streng en zei tegen Birke dat dat niet mag. Daarop deed Birke heel zielig...
er zijn geen kinderzieltjes gekwetst tijdens het maken van deze foto
 Het verdriet was gelukkig snel voorbij en omdat Birke een superpeuter is, mocht ze op de arm van papabeer door de kamer vliegen!

Als je dan toch een superpeuter bent, kun je ook naar de tuin om even te kijken of het meubilair er nog staat. Het wordt dan wel zwaar om te vliegen. Gewoon even uitrusten op de dikke buik van papabeer...

Wat ze op de camping nooit hoeft te missen, zijn de mooie verhaaltjes die mamabeer voorleest. Deze keer weer een verhaaltje met Snugglebunny. Dat boek heeft Birke gekregen van tante Kangoeroe en ze vindt het heel leuk. Het verhaaltje is in het Engels, maar Birke begrijpt heel goed waarover het gaat.
En toen kwam een olifant met een lange snuit en die blies het verhaaltje..... UIT! Goedzo Birke. Nou lekker slapen.

Welterusten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten